De tuinderij

Vanaf het voorjaar van 2021 is onze hobby, de groente tuin, zo ver uit de hand gelopen dat we nu kleinschalige akkerbouw hebben. In onze tuin verbouwen we verschillende soorten groente, kruiden, aardbeien en hebben we een variatie aan fruit bomen en struiken aangeplant. Naast het fruit staan er ook een aantal noten bomen en struiken.

Alle groente en fruit die wij telen worden zonder bestrijdingsmiddelen geteeld, we zijn niet biologisch omdat we geen Skal keurmerk hebben. Wel proberen wij zo biologisch mogelijk te werken en zo goed mogelijk met onze grond en planten om te gaan.

De oogst uit onze tuin verkopen wij in onze boerderijwinkel. De actuele groente en fruit oogst kunt u vinden op onze Facebook of Instagram pagina of onder de pagina Nieuws. We proberen seizoensgebonden groente en fruit te verkopen.

Voel je vrij om door de tuin te lopen, we vragen u wel om op de paden te blijven en niet zelfstandig groente, fruit of kruiden te oogsten.

De pluktuin

Naast groente en fruit hebben we verschillende soorten “snij”bloemen gezaaid en gepoot. We hopen dat we vanaf halverwege de zomer de bloemenpluktuin kunnen openen. U kunt dan zelf uw boeket samen stellen door op aanwijzingen van ons zelf uw bloemen te pukken. De uiteindelijke bos kunt u dan afrekenen in onze boerderijwinkel. De pluktuin is voor het pukken alleen geopend tijdens openingstijden van de winkel. Wilt u alleen de bloemen bekijken? Dan bent u van harte welkom om er langs heen te lopen.