Boerderijwinkel

De oude stal is omgebouwd tot boerderijwinkel. Hier komt u als bezoeker letterlijk oog in oog te staan met de imposante runderen met hun lange hoorns. Als u voor de winkel staat is de linker deur de ingang naar de winkel en de rechter deur de ingang naar de zelfbedieningsruimte. In de zelfbedieningsruimte kunt u dagelijks terecht voor eieren, zuivel, kaas, aardappels, groente, bloemen, ijsbekertjes, pannenkoekenpakket en een kopje koffie of thee. In de winkel verkopen wij o.a vlees van onze eigen koeien (Hereford en Engelse Longhorn). Marcel van der Weegh, slager in Raalte, haalt de koe bij ons op en verwerkt het vlees, waarna het vlees diepgevroren in porties voor 2 personen bij ons terug komt.

Alle producten komen uit de regio en rechtstreeks van de maker of boer. Wij vinden het belangrijk om het verhaal achter de producten te kennen, zodat we u een eerlijk verhaal kunnen vertellen over het product. Daarnaast vinden wij het belangrijk om producten uit de regio Twente en Salland te verkopen (maximaal 10-20 km rondom onze boerderij), zodat we dicht bij de oorsprong van het product blijven.

Naast het rundvlees verkopen we

Cadeau pakketten

Graag stellen wij cadeau pakketten voor u samen.  In overleg kunnen we alle mogelijke combinaties voor u samenstellen. Hieronder een aantal foto’s ter inspiratie.